TERMENI SI CONDITII

 Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare „Atelierulkaterinei.ro”, pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului Atelierulkaterinei.ro, are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul atelierulkaterinei.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

 COPYRIGHT

Utilizatorul  este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul atelierulkaterinei.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor atelierulkaterinei.ro fara acordul scris al acesteia.

 NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,atelierulkaterinei.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 DISPUTE SI CONFLICTE

Atelierulkaterinei.ro  depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, atelierulkaterinei.ro  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori, astfel ca atelierulkaterinei.ro este exonerat de orice responsabilitati cu privire la:

 • descrierile informative atasate produselor – caracteristici, date tehnice, fotografii, etc. Magazinul atelierulkaterinei.ro are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica atractiva, atractiva pentru client (fotografii, text, dimensionare, aspect etc.);
 • informatiile eronate furnizate de comparator cu privire la produsul comandat, detaliile privind personalizarea sau datele de facturare/livrare/contact;
 • diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii, etc;
 • defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin;
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

Fara nici o notificare prealabila, atelierulkaterinei.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

Atelierulkaterinei.ro nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

Atelierulkaterinei.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

 • Produsul comandat nu este pe stoc;
 • Materiile prime necesare fabricarii produsului comandat nu se afla pe stoc;
 • Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
 • Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
 • Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul atelierulkaterinei.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania atelierulkaterinei.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Atelierulkaterinei.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Atelierulkaterinei.ro  isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Pretul produsului/produselor este cel mentionat pe site.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, in functie de costurile materiei prime si de prodcutie.

 Pretul poate fi modificat oricand , in orice moement, fara preaviz.

LIVRARE SI PLATA

Comenzile pleaca de la noi in 3-5 zile lucratoare si sunt livrate prin curier. Costul transoortului este de 20 lei. 

Comanda minima pe site este de 40 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport. Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu.